top of page

Advies en ondersteuning bij digitale strategie en transformatie

Wij helpen uw digitale strategie en transformatie vorm te geven door uw IT-systemen te analyseren en te verbeteren. We optimaliseren werkprocessen via evaluaties van systeemontwikkeling, integratie en implementatie van nieuwe toepassingen. Dit omvat het identificeren van systeemproblemen, inefficiënties en beveiligingsdreigingen, en de administratieve opvolging zoals ICT-documentatie bijwerken en abonnementen beheren. Op basis van deze inzichten ontwerpen en implementeren we technologische oplossingen die aansluiten bij uw behoeften.

 

Softwarelicentiebeheer

In samenwerking met ITAM Consult BV helpen wij u bij effectief softwarelicentiebeheer. Dit omvat een grondige analyse van uw licentieportfolio, identificatie van ongebruikte licenties en advies over kosteneffectieve opties. We ondersteunen bij licentieaankoop, vernieuwing en tracking om compliance en kostenbeheersing te waarborgen. Onze dienst helpt u kosten te besparen, risico’s te minimaliseren en uw softwareactiva optimaal te benutten.

Technical writing

Door goede technical writing skills maken we  complexe informatie toegankelijk en begrijpelijk. We bieden gebruikershandleidingen, technische specificaties, installatiehandleidingen en API-documentatie, allemaal afgestemd op uw projectbehoeften. Qualict zorgt voor nauwkeurige en actuele documentatie, wat de gebruikerservaring verbetert en bijdraagt aan het succes van uw product of project.

Softwaretraining

Qualict biedt ICT-advies en training om uw medewerkers vertrouwd te maken met nieuwe technologieën. Door grondige uitleg en training kunnen organisaties productiviteitswinsten behalen en de waarde van hun investeringen maximaliseren. Goede training versnelt de adoptie van nieuwe systemen en voorkomt frustraties, waardoor de overgang soepeler verloopt.

Creatie en beheer van websites

Wij bieden maatwerk website-ontwerpen voor startende ondernemers en kleine bedrijven. Onze websites zijn visueel aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk, en voldoen aan de nieuwste webstandaarden. Of u nu een informatieve site, portfolio, blog of online winkel nodig heeft, wij creëren een website die past bij uw behoeften en doelstellingen.

bottom of page